eSimplicity

Skippa byrån och gör det själv

Simple Ledgers hade ett klart och tydligt mål när de kontaktade The App Factory. De ville ha en app som innebar enkel och vägledande bokföring för egenföretagaren, utan krav på förkunskaper. Appen skulle lösa all bokföring så att ingen redovisningsfirma skulle vara nödvändig. Tillsammans skapade vi ett starkt och genomtänkt koncept med potential*.

eSimplicity innehåller allt man kan tänkas behöva som egenföretagare och är baserat kring ett projektdrivet arbetssätt. Appen låter dig rapportera tid, utgifter, inköp, resor och automatiskt generera fakturor med alla belopp korrekt bokförda. Kunder och företagare kan enkelt hålla kontakten så att all kommunikation är spårbar.

För att lösa utmaningen att generera korrekta verifikationer oberoende av språk och landsregler, skapades ett system för att hantera dynamisk logik så som matematiska operationer och kontovariationer. Appen kan därmed expanderas att skapa korrekt bokföring i fler länder, utan att du som användare behöver skaffa ny kunskap!

* eSimplicity är under utveckling och har ännu ej lanserats på App Store.