Turistbyråer

Bo, äta, göra runt om i Sverige

The App Factory har som mål att bilda och bibehålla långa samarbeten och sköta underhållet av de appar vi skapar åt våra kunder. Under de senaste åren har vi fått äran att skapa och underhålla appar åt olika turistbyråer runt om i Sverige. Dessa har alla använt sig av system från Visit Technology Group för att hantera innehåll som t.ex. restauranger och evenemang, men har alla i sig en unik konstruktion och utseende.

Göteborg&Co.

Under hösten 2010 skapade vi en app åt Göteborg & Co. som vi uppdaterat en hel del sedan dess. Appen behåller sin rena och enkla design, men har fått betydligt mer funktionalitet sedan version 1.0. Senast tillkommet är möjligheten att ladda allt innehåll från webbsystemet för att kunna använda appen utan uppkoppling, särskilt användbart för utländska turister.

Visit Dalarna

Sommaren 2012 förde med sig ett intensivt och kul arbete med att utveckla appar till både iPhone och Android samtidigt. Designen krävde utveckling av nya komponenter, men i slutändan fick Visit Dalarna en alldeles unik flikrad som ger liv åt en annars något statisk del av gränssnittet. Guiden blir också en mycket central del i appen med många ingångar.

Siljan Turism

2013 inleddes med att portera Siljan Turism app för iPhone till Android. Designen är mycket natur-inspirerad med bakgrundstexturer och pappersförgrund, kombinerat med ornament som pryder övre delar i gränssnittet. Precis som i apparna ovan, så använder även Siljan Turism en variant av CBIS från Visit Technology Group.